SDOO D1 boekt mooie overwinning tegen Bennekom

Datum

16 november 2013 8:30

Accommodatie

Onbekend

Gisteren stond de uitwedstrijd tegen Bennekom D2 op het programma, een tegenstander die net een puntje achter ons stond. Nadat wij al om half acht verzameld hadden stonden wij om half negen aan de aftrap. Helaas misten wij Stijn vanwege een knie blessure en was ook Kevin nog niet helemaal fit. Gelukkig konden wij weer een beroep doen op Rick uit de D2 ondanks het feit dan hij om elf uur alweer met zijn eigen team moest spelen. Bennekom D1 speelt hoofdklasse en de D2, onze tegenstander van vandaag, bestaat voor het grootste deel uit eerstejaars D-spelers.

Al snel na de aftrap volgde de ene mooie combinatie naar de andere en met goed agressief voetbal en met de linies kort op elkaar kwamen wij al snel op voorsprong door een doelpunt van Mitchel na mooie combinatie. De afgelopen weken gaven wij vaak een voorsprong weer meteen terug maar vandaag was dit anders, met een zeer sterk spelend team maakten wij nog voor rust de 2 (Damien), 3 (Ruben) en 4-0 (Damien). Na rust werd het voetballend wat minder maar wisten wij de voorsprong nog uit te bouwen tot 5 (Damien) en 6-0 (Damien). De nul vasthouden was bijna gelukt, helaas maakte Bennekom uit een vrije trap, die ongelukkig werd aangeraakt door een van onze verdedigers, de 6-1.

Al met al echter een wedstrijd om in te lijsten, als wij iedere wedstrijd spelen zoals de eerste helft blijven wij bovenin het linker rijtje meedraaien.