Datum

26 september 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Op het gezellig drukke sportpark Bretagne floot scheidsrechter Schuhmacher om klokslag 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd tussen de 1e elftallen van SDOO en DFS.

DFS had in de 1e helft grotendeels het initiatief. Echte kansen bleven echter uit. SDOO kwam eenmaal gevaarlijk voor het doel van DFS. Aangezien er niet gescoord werd was de ruststand 0-0.

De 2e helft was net begonnen en de 0-1 kon op het scorebord. Een prima aanval werd koppend afgerond door een speler van DFS. Een kleine 10 minuten later leek Roy Wennekes eveneens koppend de gelijkmaker te maken. Jammergenoeg raakte hij de paal. Tjerk Vos liet in de 70e minuut met een bekeken schot de keeper van DFS kansloos, 1-1. Alhoewel DFS de betere ploeg was kreeg SDOO door goede inzet zeker ook mogelijkheden. Een kwartier voor tijd kreeg een speler van DFS zijn 2e gele kaart en dus rood. Even leek DFS het spoor bijster. SDOO profiteerde hiervan niet. In de slotfase scoorde DFS 2x en won - overigens verdiend - de wedstrijd met 1-3. De prima keepende Pim Boele kon deze doelpunten niet voorkomen. Na enkele minuten blessuretijd floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Zaterdag 3 oktober a.s. speelt SDOO uit tegen GVC uit Wageningen. Op sportpark 'de Bongerd' in Wageningen wordt om 14.30 uur afgetrapt.