Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Eindelijk weer een competitiewedstrijd op sportpark Bretagne. Tegenstander vv Dodewaard.

Van het begin af speelde de wedstrijd zich veelal af op de helft van SDOO. Sporadisch kwam SDOO in de buurt van het doel van Dodewaard. Toch was de 1e echte kans voor SDOO. Jammergenoeg wist Noah Bal deze kans niet in een doelpunt om te zetten. Enkele minuten later brak Dodewaard met een schot de score open, 0-1. Tien minuten voor rust kwam SDOO gelijk. Een prima pass van Bram van Brakel bracht Noah alleen voor de doelman. Noah liet deze keer de doelman kansloos, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft een sterk aandringend Dodewaard. Toch werd het niet echt gevaarlijk voor het doel van Pim Boele. Bij dreigend gevaar werd steeds tijdig ingegrepen. Aanvallend slaagde SDOO er niet in gevaarlijk te worden. SDOO leek een  punt over te houden aan deze wedstrijd. Echter in de slotfase scoorde Dodewaard in 7 minuten 3x, 1-4. Dit was tevens de eindstand.

Zaterdag 2 oktober a.s. uit naar Lienden. Op sportpark de Abdijhof wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Onderstaand enkele foto's van Paul de Kok. Via de volgende link zijn meerdere foto's te bekijken: