Molenstraat 18
4033AV
LIENDEN
tel. 0344-601998

Met Frank Toet als assistent scheidsrechter  voor de geblesseerd zijnde Erwin Schaap werd begonnen aan de wedstrijd tegen de 'voormalige topamateurvereniging' FC Lienden. Rondom het veld herinneren nog diverse vlaggen etc. aan deze succesvolle periode.

Ook in deze wedstrijd was de tegenstander de gehele wedstrijd de betere ploeg. Lienden kreeg al snel kansen om de wedstrijd vroeg te beslissen. Goed ingrijpen van o.a. keeper Pim Boele voorkwam dit.
SDOO kwam er sporadisch gevaarlijk uit. Daar waar FC Lienden vergeet te scoren scoort SDOO dan wel via Diede Loosman. Een 10-tal minuten later leidt slordig wegwerken in onze achterhoede tot de gelijkmaker. De 1-1 was eveneens de ruststand.

Na rust eigenlijk alleen maar eenrichtingsverkeer richting het doel van SDOO. Het duurde uiteindelijk tot de 65e minuut voordat FC Lienden op de verdiende 2-1 kwam. SDOO kwam toch nog gelijk via Mitchel de Roos. In het laatste kwartier scoorde FC Lienden nog 3 maal en bepaalde zo de eindstand op 5-2. Bij de 4-2 vergat de verder goed leidende scheidsrechter voor een duidelijk overtreding op Bryan Rutjes te fluiten. In de slotfase wist Pim een strafschop uit de hoek te halen. Eindstand 5-2.

Komende zaterdag wederom een uitwedstrijd. In Ede wordt om 14.30 uur op sportpark Hoekelumse Eng afgetrapt voor de wedstrijd tegen het nog zonder puntverlies zijnde Fortissimo.