Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Scheidsrechter Marsman floot om even naar 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd.

In de beginfase een aandringend Kesteren. SDOO kwam na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Brandon Borstel schoot vanaf rand strafschopgebied de bal achter de doelman van Kesteren. Enkele minuten later kwam Kesteren op gelijke hoogte. Een verkeerd verwerkte bal in onze achterhoede kwam voor de voeten van een speler van Kesteren. Keeper Sten Gerritsen was vervolgens kansloos. Een kleine 10 minuten later een overtreding in ons strafschopgebied. De strafschop werd prima ingeschoten, 1-2. Lars Niels moest even later het veld verlaten met een blessure. Dennis van Dijken nam zijn plaats in. De 1-2 was eveneens de ruststand.

In de 2e helft kreeg SDOO diverse mogelijkheden om langszij te komen. Een prima kopbal van Yvince van Hoften werd door de doelman Kesteren goed uit zijn doel gehouden. Tja en als je dan zelf niet scoort doet de tegenstander het wel. In de slotfase liep Kesteren door 2 doelpunten uit naar een enigszins geflatteerde 1-4.
Scheidsrechter Marsman floot na enkele minuten blessuretijd voor het einde van de wedstrijd.

Komende zaterdag staat een uitwedstrijd op het programma tegen Lienden. Op sportpark De Adbijhof wordt om 14.30 uur afgetrapt.