Drielsedijk 17
6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Om even na 15.00 uur floot scheidsrechter van Ark voor het begin van de wedstrijd tussen ASV Zuid Arnhem en SDOO. Een kleine 10 minuten later stond het al 2-0. SDOO startte slap en hielp hierdoor Zuid Arnhem in het zadel.

Eenmaal slap gestart wordt het lastig om het tij nog te keren. Zuid Arnhem liet het initiatief aan SDOO en dat is niet de meest favoriete rol voor SDOO. Voor rust werd het dan ook nog 3-0, zonder dat SDOO hier eigenlijk iets tegenover had kunnen zetten.

In het  begin van de 2e helft bracht Mitchell de Roos de stand op 3-1 en bracht daarmee wat hoop terug. In het vervolg van de 2e helft een aandringend SDOO. Dit leidde tot enkele mogelijkheden, een strafschopwaardige situatie en tot de 3-2. Diede Loosman wist de doelman van Zuid Arnhem te verschalken. De assistent scheidsrechter van Zuid Arnhem vlagde niet, maar de op vrij grote afstand staande scheidsrechter had - als enige waarschijnlijk - buitenspel geconstateerd!!! Het had zomaar nog spannend kunnen worden.
In de slotfase scoorde Zuid Arnhem nog 2x en bepaalde zo de eindstand op 5-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd meende de vrij autoritair fluitende scheidsrechter nog zijn stempel op de wedstrijd te moeten drukken door een volstrekt onnodige rode kaart uit te delen aan een speler van Zuid Arnhem.

Verliezen kan, de wijze waarop geeft stof tot nadenken. Op naar zaterdag 25 maart a.s.. Op sportpark Bretagne wordt dan om 15.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen DFS uit Opheusden