Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Alvorens scheidsrechter Kerkdijk voor het begin van de wedstrijd floot werd er een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van Bep Schrijner.

In de 1e helft een tamme wedstrijd waarin SDOO weliswaar het meeste balbezit had, maar nauwelijks gevaar kon stichten voor het doel van Uchta. Uit een vrije trap kwam Uchta een minuut of 10 voor rust op een 0-1 voorsprong. Dit was eveneens de ruststand.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. SDOO bleef erg slordig spelen en creëerde geen echte kansen. Met het inbrengen van enkele wissels werd de slotfase ingegaan. SDOO werd weliswaar wat gevaarlijker, maar leek (met nadruk op leek) niet te gaan scoren. Tot Mike Wels goed doorging op een lange bal, de achterhoede (inclusief keeper) van Uchta verschalkte en de niet meer verwachte gelijkmaker liet aantekenen, 1-1. In ieder geval een punt!
Daar dacht Damien Wennekes anders over. Damien kreeg de bal na een prima overstapje of toch hakje van Ruben Brugmans net buiten de 16 meter en schoot de bal beheerst achter de doelman van Uchta, 1-2. Sportpark Bretagne ontplofte.

Enkele minuten later floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. SDOO deed wat het moest doen: winnen! Door deze winst is op eigen kracht de 6e plek veiliggesteld en komt SDOO ook komend seizoen uit in de 4e klasse. Een puike prestatie van het team en begeleiding!!!!

Zaterdag 20 mei a.s. de laatste wedstrijd van dit seizoen naar Excelsior Zetten. Voor Excelsior volstaat 1 punt om de 3e plek in handen te houden en zo nacompetitie te kunnen gaan spelen. SDOO zou nog de 2e periode kunnen winnen. Op sportpark De Leijgraaf in Zetten wordt om 14.30 uur afgetrapt.