Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Op het ongebruikelijke tijdstip van 14.00 uur werd begonnen aan de wedstrijd tegen Excelsior Zetten. Scheidsrechter De Boer uit Putten floot voor het begin van de wedstrijd.

Excelsior liet vanaf het begin zien dat er deze middag voor SDOO weinig te halen zou zijn. SDOO werd niet of nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Excelsior. Na 10 minuten werd de score geopend en bij rust stond het 0-3.

In het begin van de 2e helft bracht Ruben Brugmans de stand op 1-3. Dit leidde tot een kort veldoverwicht voor SDOO en enkele mogelijkheden. Tot de aansluitingstreffer kwam het echter niet.
Halverwege de 2e helft scoorde Excelsior de 1-4 en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd vlak voor tijd de eindstand bepaald op 1-5.
Verdiende overwinning voor Excelsior. Voor het eerst dit seizoen en kansloze nederlaag voor SDOO.

Komende zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Om 14.30 uur wordt op sportpark De Hoeken in IJzendoorn gefloten voor het begin van de wedstrijd tussen Uchta en SDOO.