6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Op een regenachtig sportpark Bretagne werd om 15.10 uur afgetrapt voor de derby tussen SDOO en SVHA. Zelfs het kunstgrasveld had moeite om de veelvuldig vallende regen te verwerken.

In het 1e halfuur was SDOO de betere ploeg. Dit resulteerde slechts in 1 doelpunt. Een afstandsschot van Timo Jansen kwam via de paal terug en uiteindelijk gaf Mike Wels het beslissende tikje, 1-0. In het laatste kwartier van de 1e helft kwam SVHA beter in de wedstrijd. Tot echte kansen leidde dit niet. Ruststand 1-0.

In de 2e helft leek SDOO de wedstrijd naar zich toe te trekken, met de nadruk op leek!. Een verkeerde inschatting in onze achterhoede leidde tot de 1-1 en vrijwel direct daarna tot de 1-2. SDOO probeerde in het laatste halfuur nog minimaal langszij te komen. Behoudens enkele kleine mogelijkheden werd het niet echt gevaarlijk voor het doel van SVHA. In de slotfase leek Mike nog alleen op de doelman van SVHA af te gaan. Een speler van SVHA trok aan de noodrem en kon met direct rood richting kleedkamer. De 1-2 werd de eindstand. Een onnodige nederlaag!

Zaterdag 15 april a.s. staat de uitwedstrijd tegen v.v. Kesteren op het programma. Op sportpark De Leede wordt om 14.30 uur afgetrapt.