Huissensestraat 289
6833JK
ARNHEM
tel. 026-3218363 Arnhemia

Na de verrassende overwinning tegen De Paasberg stond de wedstrijd tegen het nog puntloze Arnhemia op het programma. Scheidsrechter Cor Peitsman floot rond 14.45 uur voor het begin van de wedstrijd.

Vanaf het begin van de wedstrijd een slordig spelend SDOO. Arnhemia was eigenlijk de hele wedstrijd niet bij machte hiervan te profiteren. Hanno ter Regen en Bram van Brakel brachten SDOO op een 0-2 voorsprong. Het wachten was op de 0-3. Echter deze wilde niet vallen. Vlak voor rust verdween een van richting veranderd schot achter onze kansloze doelman Sten Gerritsen. De 1-2 was eveneens de ruststand.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. SDOO was de bovenliggende partij, maar vergat hierbij dat scoren toch een belangrijk onderdeel van het spelletje is. Arnhemia deelde nog een speldenprik uit door vanaf afstand de bal op de lat te laten belanden. Aangezien SDOO bleef volharden in het missen van kansen werd de ruststand eveneens de eindstand, 1-2.
De goed leidende scheidsrechter floot na enkele minuten extra tijd voor het einde van de wedstrijd.

Komende zaterdag de bekerwedstrijd tegen Blauw Wit uit Nijmegen. Op sportpark Bretagne wordt op het ongebruikelijke tijdstip van 17.00 uur afgetrapt. Op zaterdag 29 oktober a.s. wederom een thuiswedstrijd tegen A.S.V. Zuid Arnhem (voorheen AZ2000), aanvang 15.00 uur.