Molenstraat 18
4033AV
LIENDEN
tel. 0344-601998

Trainer Peter van de Borden mistte door diverse omstandigheden enkele spelers. Met Ruben Brugmans in de basis werd begonnen aan de wedstrijd tegen Lienden.

Lienden had zeker in de beginfase het meeste balbezit en probeerde SDOO onder druk te houden. Behoudens enkele schoten uit de 2e lijn werd het niet of nauwelijks gevaarlijk voor het doel van de wederom sterk keepende Sten Gerritsen.
SDOO kreeg in het laatste kwartier van de 1e helft enkele goede mogelijkheden om de score te openen. Dit lukte helaas niet en zo bleef de bekende brilstand bij rust op het scorebord: 0-0.

In het begin van de 2e helft kreeg Lienden een prima kans om de score te openen. De bal verdween rakelings naast de goede kant van de paal. Vervolgens een redelijk gelijk opgaande wedstrijd. Na een kleine 20 minuten spelen wist Lienden toch de score te openen. Onze keeper moest het antwoord schuldig blijven op de goed ingeschoten bal.
In het vervolg van de 2e helft een sterk aandringend SDOO. In de counter kwam Lienden er nog enkele malen gevaarlijk uit. Helaas wist SDOO niet te scoren en zo bleek de 1-0 beslissend. SDOO had zeker een punt verdiend.

Komende zaterdag (3.12) staat de wedstrijd tegen Excelsior Zetten op het programma. Op sportpark Bretagne zal op het ongebruikelijke tijdstip van 14.00 uur worden afgetrapt