Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Na de teleurstellende uitslag van vorige week stond deze middag de wedstrijd tegen DFS uit Opheusden op het programma. DFS al in het bezit van een periodetitel en volop in strijd om de bovenste plaats.

Op een winderig en soms nat sportpark Bretagne floot scheidsrechter Schinkel om klokslag 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd. In de beginfase was DFS de betere ploeg. Net toen SDOO beter in de wedstrijd kwam scoorde DFS de 0-1. SDOO liet zich echter niet uit het veld slaan en was in het vervolg van de 1e helft zeker niet minder dan DFS. Brandon Borstel bracht met een bekeken kopbal de stand verdiend weer in evenwicht, 1-1. Dit leek de ruststand te worden. Echter na licht contact tussen een speler van DFS en onze keeper Sten Gerritsen besloot de scheidsrechter de bal op de stip te leggen. Joost van Dam liet onze keeper de verkeerde hoek induiken en de 1-2 was daarmee een feit en eveneens de ruststand.

In het begin van de 2e helft bracht Mike Wels de keeper van DFS in de problemen en scoorde de 2-2. SDOO kwam steeds beter in de wedstrijd en DFS slaagde er eigenlijk de gehele 2e helft niet of nauwelijks in gevaar te stichten voor het doel van SDOO. Onze verdediging (inclusief keeper) gaf niets weg.
Aanvallend was SDOO de gevaarlijker ploeg en door doelpunten van Diede Loosman en Bram van Brakel werd de stand bepaald op 4-2. Ook in het laatste kwartier kwam SDOO niet meer in de problemen. Met David Ulfman en Joris Kemper voor Dennis van Dijken en Damien Wennekes bleef SDOO moeiteloos overeind.
De prima leidende scheidsrechter floot na enkele minuten blessuretijd voor het einde van de wedstrijd. Een meer dan verdiende overwinning was uiteindelijk het resultaat.

Komende zaterdag wederom een thuiswedstrijd. Om 15.00 uur wordt dan afgetrapt voor de wedstrijd tegen SVHA.