6671MC
ZETTEN
tel. 0488-451805

Voor SDOO was er een kleine kans om de 2e periode te winnen. Zelf winnen en dan hopen dat De Paasberg niet zou winnen bij Dodewaard. Excelsior had aan 1 punt genoeg om nacompetitie te gaan spelen.

In de 1e helft een sterker Excelsior. SDOO was niet bij machte om echt gevaarlijk te worden voor het doel van Excelsior. Geholpen door 2 foutjes in onze achterhoede kwam Excelsior op een 2-0 voorsprong. Dit was eveneens de ruststand.

In de 2e helft kwam SDOO gaandeweg beter in het spel en leek Excelsior het wel te 'geloven'. SDOO toonde wederom in de slotfase veerkracht. Na een kleine 75 minuten spelen ging Mike Wels goed door en liet de 2-1 aantekenen. 10 minuten voor tijd werd het zelfs 2-2. Brandon Borstel zorgde koppend voor de gelijkmaker. In de slotfase werd aan beide kanten nog 1x gescoord. Echter de scheidsrechter constateerde in beide situaties buitenspel.
Na enkele minuten extra tijd floot scheidsrechter Witteveen voor het einde van de wedstrijd.

Voor SDOO zit het seizoen erop. De doelstelling om 4e klasser te blijven is gehaald met 30 punten uit 20 wedstrijden. Een mooi resultaat.
Nog enkele weken trainen, een wedstrijd op dinsdag 6 juni a.s. tegen WUR studenten EK team en dan op naar het volgende seizoen. De 1e training zal zijn op 5 augustus 2023.