Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Scheidsrechter Van Rijsbergen floot om klokslag 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd tussen de eerste elftallen van SDOO en Lienden.

Zowel aan de kant van SDOO als aan de kant van Lienden de nodige afwezigen. Bij SDOO werd dit prima opgepakt door spelers van SDOO 2. Met David Ulfman, Joris Kemper en Ruben Brugmans in de basis en Hugo Ulfman en Tjerk Vos op de bank werd gestart

In de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd. Lienden had weliswaar het meeste balbezit, SDOO ‘stond’ goed. Aan beide kanten enkele mogelijkheden, maar gescoord werd er niet. De ruststand 0-0 was dus een logisch gevolg.

Ook in het 1e halfuur van de 2e helft eenzelfde spelbeeld. Lienden leek iets gevaarlijker te worden, maar wederom gaf SDOO nauwelijks iets weg.
Een kleine 10 minuten voor tijd maakte Ruben zich prima vrij op de rand van de 16 en leek te gaan scoren. Echter de keeper van Lienden wist zijn schot nog te keren. Op het moment dat iedereen dacht aan een 0-0 eindstand kreeg Noah Bal het op zijn heupen. Een voorzet of toch bewust schot maakt even niet uit. De bal verdween achter de doelman van Lienden tussen de palen en dus 1-0.
Vrijwel direct daarna moest keeper Sten Gerritsen nog ingrijpen om de gelijkmaker te voorkomen.
De prima leidende scheidsrechter floot vervolgens voor het einde van de wedstrijd. Tja 1 doelpunt is ook genoeg voor de zo belangrijke 3 punten. De ontlading aan alles wat SDOO een warm hart toedraagt was groot!!!!

Op 13 mei a.s. staat de eerstvolgende wedstrijd op het programma. Uchta uit Ochten is dan de tegenstander op sportpark Bretagne. Aanvang 15.00 uur.
Wederom een belangrijke wedstrijd in de strijd om de 6e plek!!!