Marasingel 251
6846DX
ARNHEM
tel. 026-3817773

De 1e wedstrijd na de winterstop was direct belangrijk voor de veilige 6e plaats. Scheidsrechter Buitenhuis floot om 14.30 uur voor het begin van de wedstrijd tegen Arnhemse Boys.

Na een kleine 5 minuten spelen bracht Mike Wels SDOO op een 0-1 voorsprong. Arnhemse Boys had weliswaar in het verdere verloop van de 1e helft het meeste balbezit, SDOO echter de kansen. Alleen Mike slaagde er in er 1 te benutten en de stand op 0-2 te brengen. Op slag van rust kwam Arnhemse Boys terug tot 1-2.

In de 2e helft een fel spelend Arnhemse Boys op jacht naar de gelijkmaker. Tot echte kansen leidde dit niet en leek het gevaarlijk te worden greep keeper Sten Gerritsen in. Via enkele snelle uitvallen was SDOO zeker zo gevaarlijk. Ook nu lukte het niet te scoren. Na een spannende slotfase floot scheidsrechter Buitenhuis voor het einde van de wedstrijd. SDOO nam 3 belangrijke punten mee naar Heteren.

Komende zaterdag komt v.v. Dodewaard op bezoek op sportpark Bretagne. Om 15.00 uur zal worden afgetrapt.