Datum

30 augustus 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

SDOO D1 begint goed in de beker Vandaag hebben wij onze tweede wedstrijd in de beker gespeeld tegen de Bataven D2 in Gendt. Wij begonnen vandaag met Sjoerd in het doel en achterin Hanno, Rick, David en Jamile. Op het middenveld begonnen Michael, Bram en Remko en de voorhoede bestond uit Kamiel, Mitchel en Tim. Al snel bleek dat wij voetballend net wat beter waren en wij kregen dan ook al snel enkele kansen. Net op dat moment kwamen wij even met tien man te staan, na een blessure van Bram, waar de tegenstander meteen van profiteerde en wij met 1-0 achterkwamen. Hierna namen wij het heft weer over en schoof David door naar het middenveld. Na een knap genomen corner van Remco wist David net voor rust de 1-1 binnen te schieten. De tweede helft begon waar wij waar de eerste helft was afgelopen, wij waren sterker maar wisten niet meer te scoren. Naast de D1 spelers van vorig jaar kwamen vandaag ook een aantal oud D3 spelers erg goed uit de verf in vergelijking met vorige week, met name Jamile en Michael een groot compliment voor het vertoonde spel. Ook een kort verslag van de wedstrijd van vorige week tegen Redichem D1, een veel beter voetballend SDOO won met 2-0, na een aantal ballen op de lat en op de paal.