Scheidsrechter

M Van Wijhe

Accommodatie

Onbekend

Na de mooie overwinning vorige week op RKHVV D2, welke maar liefst met 11-1 gewonnen werd stond vandaag de tweede bekerwedstrijd op het programma tegen Arnhemia D1. Zij hadden hun eerste wedstrijd tegen ESA D2 net verloren met 2-1 en voor hen was dit meteen een alles of niets wedstrijd. Wij begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling: Martijn (keeper), Stijn (rechter verdediger), Joris (laatste man), Wessel (voorstopper), David (linker verdediger), Bram (rechter middenvelder), Ruben (centraal middenveld), Gosse (linker middenvelder), Mitchel (rechter aanvaller), Damien (spits) en Derian (linker middenvelder). Kevin begon op de bank. Wij begonnen niet al te sterk aan de wedstrijd, het frisse voetbal van de afgelopen wedstrijden leek er vandaag niet in te zitten en het zag er allemaal wat onrustig uit. Gelukkig hebben de jongens op dit soort momenten hun individuele kwaliteiten en vechtlust nog en hierdoor kwamen wij in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Het eerste doelpunt volgde op een zeer sterke solo van Gosse welke door Mitchel werd ingetikt, de 2-0 volgde uit een heel goed genomen vrije trap van Damien. Even dreigde onze smalle selectie ons op te breken, nadat Derian in een duel geblesseerd naar de kant moest leek ook Ruben even aangeslagen na een ongelukkige arm van een tegenstander in zijn gezicht. Ruben kon gelukkig weer snel het veld in, waardoor wij met elf man verder konden. Voor rust werd echter nog de 2-1 gemaakt na een ongelukkige actie in onze verdediging. In de tweede helft werden wat spelers op een andere positie gezet, Bram (rechter verdediger), Wessel (rechter middenvelder), David (voorstopper) en Stijn (linker verdediger). Hierdoor kwam er wat meer rust in de ploeg, wij kregen nog een paar kansen maar ook Arnhemia had een paar gevaarlijke momenten en Martijn moest nog in actie komen. Na afloop bleek dat wij het vervolg van het bekertoernooi in eigen hand hebben, wij moeten minimaal gelijkspelen volgende week tegen ESA D2 om door te gaan naar de volgende ronde.