Bospad 5
6603AR
WIJCHEN
tel. 024-6413010

De uitslag zou doen vermoeden dat SDOO door Alverna van het veld geblazen zou zijn. De uitslag gaf echter een vertekend beeld van het wedstrijdverloop.

SDOO had in de beginfase het meeste balbezit. Op enkele speldenpriksjes na werd het niet gevaarlijk voor het doel van Alverna. De 1e aanval van Alverna was gelijk raak. De snelle rechtsbuiten bediende zijn medespeler met een afgemeten voorzet, 0-1. In het vervolg van de 1e helft een redelijk gelijkopgaande wedstrijd. Alverna kwam nog een paar keer gevaarlijk door, echter er kon door onze keeper of achterhoede tijdig ingegrepen worden. SDOO kreeg via Noah Bal een prima kans op de gelijkmaker. Het gehaaste schot van Noah verdween langs de verkeerde kant van de paal. Alverna wist in de laatste 10 minuten voor rust nog 2x te scoren. In de extra tijd van de 1e helft wist Noah een prima voorzet van Steven Hilbrants goed af te ronden. Ruststand 3-1.

In het begin van de 2e helft leek Noah de aansluitingstreffer te maken. Goed keeperswerk aan de kant van Alverna voorkwam dit. Ook een prima kopbal van Steven leidde niet tot een doelpunt. Ook nu was de keeper van Alverna een sta in de weg. Alverna gooide vervolgens de wedstrijd definitief in het slot door de 4-1 en 5-1 te scoren. De wedstrijd was gespeeld! Na enkele minuten extra tijd floot de goed leidende scheidsrechter Hendriksen uit Dodewaard voor het einde van de wedstrijd.

Na 2 wedstrijden staat de teller nog op 0 punten. Dit geldt ook voor de tegenstander van zaterdag 7 oktober a.s. Beuningse Boys. Op sportpark Bretagne wordt om 15.00 uur afgetrapt voor deze wedstrijd.