Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Na 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden werd de wedstrijd van deze middag met vertrouwen tegemoet gezien. Scheidsrechter Leerentveld floot om 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd.

SDOO was van de 1e minuut de bovenliggende partij en zou dat eigenlijk de gehele wedstrijd blijven. Diverse malen ontstonden er mogelijkheden voor het doel van Barneveld. Het duurde echter tot de 35e minuut voordat de 1-0 op het scorebord kon. Foutief uitverdedigen leidde tot balbezit voor Mitchel de Roos. Mitchel liet met een strakke schuiver de doelman van Barneveld kansloos. De 1-0 was eveneens de ruststand.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. SDOO kreeg goede mogelijkheden om de score te vergroten. Na ruim 60 minuten spelen gaf Timo Jansen een bal uit een corner voor en David Ulfman kopte de bal goed in het doel, 2-0. Tien minuten later werd het 3-0. Dit doelpunt ontstond uit een prima aanval. Mitchel gaf de bal bij de 2e paal, Hanno ter Regen kopte de bal voor en Mike Wels deed wat een spits moet doen: scoren 3-0.
De wedstrijd was op dat moment eigenlijk gespeeld.
In de slotfase moest Hanno geblesseerd per brancard het veld verlaten. Een blessure aan zijn knie. Hopelijk valt de 'schade' mee. Komende dagen zal dit wel duidelijk worden.

Na enkele minuten blessuretijd floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. SDOO bleef voor de 4e keer op rij ongeslagen. Door deze winst is de laatste plaats verlaten.
Komend weekend geen competitieverplichtingen. Op zaterdag 6 april a.s. staat de uitwedstrijd tegen Bauw Geel op het programma. Op sportpark Peppelensteeg in Ede wordt om 15.00 uur afgetrapt.