Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

De 1e wedstrijd van het seizoen 2023-2024 tussen SDOO en BVC'12 eindigde in een 1-3 overwinning voor de ploeg uit Beek-Ubbergen.

SDOO was nagenoeg de gehele 1e helft de ploeg met het meeste balbezit. Tot echte (uitgespeelde) kansen leidde dit niet. BVC'12 kwam uit het niets op een 0-1 voorsprong. Voor rust werd het ook nog 0-2. Een vrije trap (mogelijk gegeven omdat een speler van BVC'12 struikelde over een 'grasspriet') werd door een geheel vrijstaande speler van BVC'12 omgezet in een doelpunt. De 0-2 was eveneens de ruststand.

Ook in de 2e helft speelde het spel zich grotendeels af op de helft van BVC'12. SDOO kwam wel enkele malen gevaarlijk door, maar de afwerking was onvoldoende. BVC'12 kwam er enkele malen snel uit. Dit resulteerde een kleine 20 minuten voor tijd in de 0-3.
SDOO probeerde nog het tij te keren. BVC'12 wist telkens een dreigend gevaar in de kiem te smoren. Vlak voor tijd liet Timo Jansen uit een vrije trap de 1-3 aantekenen. Dit was tevens de eindstand.
Een teleurstellend begin van de competitie. Er zijn echter nog 23 wedstrijden te gaan!!!

Zaterdag 30 september a.s. staat de uitwedstrijd tegen Alverna uit Wijchen op het programma. Op sportpark Bospad  wordt om 14.00 uur afgetrapt.