Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Tijdens de warming up moest keeper Maikel Schrijver ziek afhaken. Saïd Sheiko nam zijn plaats in. Om even na 15.00 uur floot scheidsrechter Van Klooster voor het begin van de wedstrijd.

Alverna was vanaf minuut 1 veruit de betere ploeg. SDOO probeerde tegenspel te bieden, maar moest al snel buigen. Na ruim 10 minuten spelen stond er al 0-2 op het scorebord en was duidelijk dat het weer een lastige middag zou worden. Na ruim een half uur spelen werd het 0-3. SDOO deelde enkele speldenprikjes uit, maar hiervan raakte de verdediging van Alverna niet echt van slag.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. Alverna bleef het betere van het spel houden. SDOO kwam wel iets vaker voor het doel van Alverna, maar tot doelpunten kwam het niet. In de laatste 20 minuten scoorde Alverna 3x en bracht daarmee de stand op 0-6. Het slotakkoord was voor SDOO. Mike Wels schoot vlak voor tijd van een meter of 20 de bal snoeihard achter de doelman van Alverna, 1-6. Een schrale troost, maar verreweg het mooiste doelpunt van de wedstrijd
Enkele minuten later floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Komende zaterdag speelt SDOO de uitwedstrijd tegen Beuningse Boys. Beuningse Boys staat op de een na laatste plaats met 6 punten meer dan SDOO. In de strijd om rechtstreekse degradatie te ontlopen moet deze wedstrijd gewonnen worden. Op sportpark 'de Ooigraaf' in Beuningen wordt om 15.00 uur afgetrapt.