Alde Weteringweg 1
6573AZ
BEEK-UBBERGEN
tel. 024-6841223

Op  het druilerige sportpark 't Groothuis in Beek-Ubbergen floot scheidsrechter Peitsman om even na 14.30 uur voor het begin van de wedstrijd. Aan SDOO zijde hanteerde de op het laatste 'ingevlogen' Erwin Schaap de vlag als assistent scheidsrechter. Top Erwin!!

Vanaf het 1e fluitsignaal een gelijkopgaande wedstrijd. Weliswaar had BVC'12 het meeste balbezit. SDOO speelde compact en gaf weinig weg. Trainer Peter van de Borden moest al snel de 1e wissel doorvoeren. Noah Bal was verkeerd terechtgekomen en - bleek later - had een gebroken sleutelbeen opgelopen.
Na een klein kwartier spelen kwam SDOO op een voorsprong door een doelpunt van Diede Loosman. Enkele minuten later was het 1-1.  Een kleine 5 minuten voor rust zorgde Valdemar Groenevelt ervoor dat SDOO toch met een voorsprong naar de kleedkamer kon, 1-2.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. BVC'12 probeerde snel de gelijkmaker te maken. Hierdoor ontstond er voor SDOO ruimte. Mike Wels passeerde de doelman van BVC'12 en werd aangetikt. De scheidsrechter wees naar de stip. Timo Jansen liet vervolgens de doelman kansloos, 1-3. Enkele minuten later maakte Mike zich prima vrij, kon kiezen of schieten of de bal afgegeven. Zoals het een echte spits betaamd schoot Mike. Zijn schot werd echter gekeerd door de doelman van BVC'12.
Ruim 20 minuten voor tijd scoorde BVC'12 de 2-3. Tja en dan zit weer alles tegen. Voorin werd onvoldoende gebruik gemaakt van de ruimte. Achterin kon de druk van BVC'12 onvoldoende worden gepareerd. Uiteindelijk resulteert dit in de slotfase in de gelijkmaker en in de extra tijd in de 4-3.
De prima leidende scheidsrechter floot na enkele minuten extra tijd voor het einde van de wedstrijd.

1-3 voor en dan toch met 4-3 verliezen, Dat is ook voetbal. SDOO heeft als team gestreden en had (wederom) niet het beetje geluk. Komend weekend geen voetbal i.v.m. het carnaval. Zaterdag 17 februari a.s. staat de uitwedstrijd tegen SDS'55 op het programma. Op sportpark de Beek in Wekerom wordt om 15.00 uur afgetrapt.