Molenstraat 18
4033AV
LIENDEN
tel. 0344-601998

Voor de wedstrijd van de1e teams van Lienden en SDOO speelden de 2e teams van beide verenigingen tegen elkaar. Helaas is deze wedstrijd geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lienden. Hierdoor moet SDOO2 (tijdelijk) de koppositie afstaan aan Lienden.

Scheidsrechter Hendriksen floot om 14.30 uur voor het begin van de wedstrijd tussen de 1e teams van Lienden en SDOO. In de beginfase kwam SDOO al enkele malen gevaarlijk door. Toch kwam Lienden na een kleine 10 minuten spelen op 1-0. Keeper Maikel Schrijver gleed onfortuinlijk uit en het was voor de speler van Lienden daarna een koud kunstje om de bal in het lege doel te schieten.
SDOO raakte hierdoor niet van slag en bleef het doel van Lienden zoeken. Het was Ruben Brugmans die zich een buitenkansje niet liet ontnemen en zorgde voor de 1-1 op het scorebord. Na ruim een half uur spelen kwam SDOO op een verdiende voorsprong. Een kopbal van Hanno ter Regen werd door de doelman van Lienden ter nauwernood tot hoekschop verwerkt. Mitchel de Roos gaf de hoekschop goed voor en Hanno knikte alsnog met het hoofd de 1-2 binnen. Dit was eveneens de ruststand.

Ook in de 2e helft bleef SDOO grotendeels de betere ploeg. Toch kwam Lienden op een 3-2 voorsprong. Beide keren door een misverstand in onze laatste linie. Ook nu raakte SDOO niet van slag en bleef het doel van Lienden zoeken. Ook de laatste linie van Lienden zag er niet echt goed uit bij de 3-3 (Hanno) en 3-4 (Hanno). Enkele minuten voor tijd draaide Mike Wels goed weg bij een verdediger van Lienden en liet de doelman van Lienden in de korte hoek kansloos, 3-5.
Enkele minuten later floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Een verdiende overwinning!!!

Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen v.v. Barneveld op het programma. Op sportpark Bretagne wordt om 15.00 uur afgetrapt.