Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

De 1e wedstrijd na de 'winterstop' was tegen de lijstaanvoerder vv Harskamp. Bij Harskamp enkele spelers in de basis die hun sporen hebben verdiend in het (betaald) voetbal.

SDOO liet Harskamp eigenlijk de gehele eerste helft het spel maken. Het duurde tot de 36e minuut voordat Harskamp er in slaagde een bres te slaan in de goed staande organisatie van SDOO.  David Ulfman schoot de bal ongelukkig achter onze doelman Maikel Schrijver. Net voor rust werd het 0-2 voor Harskamp..

In de 2e helft een meer meevoetballend SDOO. Na een kleine 10 minuten spelen resulteerde dit in een doelpunt van Mike Wels. Mike kopte een prima voorzet van Mitchel de Roos achter de kansloze doelman van Harskamp. In het vervolg van de 2e helft de nodige kansen/mogelijkheden. Maikel - ondanks een slaaptekort als gevolg van de geboorte van Kez - hield met enkele prima reddingen SDOO in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd kwam Harskamp op 1-3 en leek de wedstrijd beslist. Good old Tjerk Vos bracht de spanning terug door een minuut of 5 voor tijd de 2-3 te scoren.
In de slotfase kon de wedstrijd alle kanten op. SDOO kreeg nog enkele mogelijkheden, maar de geluk ontbrak in de afwerking. Kort voor tijd scoorde Harskamp de beslissende 2-4.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen BVC'12 op het programma. Op sportpark 't Groothuis in Beek Ubbergen wordt om 14.30 uur afgetrapt.