Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Op het afwijkende tijdstip van 14.30 uur werd begonnen aan de wedstrijd tegen Lienden. Na enkele minuten kon de 0-1 al op het scorebord. Een foute pass in onze verdediging werd onderschept en in een doelpunt omgezet. In het vervolg van de 1e helft werd SDOO op alle fronten afgetroefd door Lienden. Teveel spelers lieten het wederom afweten. Slap in de duels of duels werden gewoon niet aangegaan. Lienden profiteerde hiervan en met een 0-4 ruststand werd richting kleedkamers gegaan.

In feite had de 2e helft op papier afgedaan kunnen worden. Mitchel de Roos scoorde vlak na rust de 1-4. In het vervolg van de 2e helft kwam SDOO weliswaar wat meer op de helft van Lienden, maar werd niet tot nauwelijks gevaarlijk. Ook nu lieten teveel spelers het afweten of leken hun eigen wedstrijdje te spelen. Na enkele minuten extra tijd floot de prima leidende scheidsrechter Van Klooster voor het einde van de wedstrijd.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen v.v. Barneveld op het programma. Op sportpark 't Nieuwe Oost wordt om 14.30 uur afgetrapt.