Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Na de winst van vorige week stond er weer een wedstrijd tegen een directe concurrent op het programma. vv Kesteren had 4 punten meer dan SDOO, dus bij winst zou er weer aansluiting zijn.

Scheidsrechter Klein Ganseij floot om even na 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd. SDOO was een groot gedeelte van de 1e helft de betere ploeg. Dit resulteerde in de nodige aanvallen richting het doel van Kesteren. Het duurde tot de 32e minuut voor er gescoord werd. Een prima aanval via Hanno ter Regen en Diede Loosman bereikte Mike Wels. Mike speelde in de 5 meter nog een speler van Kesteren uit en schoot de bal vervolgens tegen het net, 1-0.
Enkele minuten later een vrije trap van Timo Jansen. Deze vrije trap belandde via de muur nogal hoog in de lucht en kwam in het strafschopgebied. Hanno kopte deze bal vervolgens knap achter de doelman van Kesteren, 2-0. In de laatste 10 minuten van de 1e helft had SDOO mogelijkheden om verder uit te lopen. Echter geen doelpunten meer en met een 2-0 voorsprong werd richting de kleedkamer gegaan.

In het begin van de 2e helft een redelijk gelijkopgaande wedstrijd. Gaandeweg werd Kesteren echter gevaarlijker voor het doel van SDOO. Dit resulteerde in 2 doelpunten en met nog ruim een kwartier spelen was de stand gelijk, 2-2. In het laatste kwartier aan beide kanten mogelijkheden. Mylian Davelaar was nauwelijks binnen de lijnen of hij leek de 3-2 te scoren. De verdediging kon net op tijd ingrijpen.
Na enkele minuten extra tijd floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Lienden op het programma. Op sportpark de Abdijhof wordt om 14.30 uur afgetrapt.