Peppelensteeg 5
6715CV
EDE GLD
tel. 0318-636579

Op sportpark Peppelensteeg werd onder mooie zonnige weersomstandigheden afgetrapt voor deze wedstrijd.

Al na enkele minuten spelen kon de 1-0 op het scorebord. Een overtreding in onze 16-meter werd bestraft met een strafschop. Keeper Maikel Schrijver was kansloos op de prima ingeschoten strafschop. SDOO werd teruggedrongen op eigen helft en Blauw Geel kreeg enkele prima mogelijkheden. Toch vielen de doelpunten aan de andere kant. Mitchel de Roos maakte zich na een slordigheid in de verdediging van Blauw Geel prima vrij op de rand van de 16-meter en schoot met een strakke schuiver de bal in het doel, 1-1. Enkele minuten later scoorde Diede Loosman op aangeven van Mike Wels de 1-2. Blauw Geel scoorde een kleine 10 minuten later 2 x en de stand was 3-2. Direct daarna deed SDOO weer wat terug. Noah Bal scoorde met zijn hoofd de 3-3. Dit was eveneens de ruststand.

In de 2e helft een oppermachtig Blauw Geel. Onze keeper Maikel was lange tijd een sta in de weg met prima reddingen. Na een kleine 75 minuten spelen scoorde Blauw Geel echter weer 2 x vlak achter elkaar en bracht hiermee de stand op 5-3. SDOO kon aanvallend geen vuist meer maken. De 5-3 was eveneens de eindstand.

Komend weekend geen competieverplichting. Zaterdag 20 april a.s. staat de thuiswedstrijd tegen Woezik op het programma. Aanvang 15.00 uur.