Suikerbergseweg 6
6604AE
WIJCHEN
tel. 024-6415071

Op een kil en regenachtig sportpark Woezik werd om 14.30 afgetrapt voor de wedstrijd tussen Woezik en SDOO.

In de beginfase van de wedstrijd scoorde Woezik 2x vrij eenvoudig. Duidelijk was dat SDOO weer een moeilijk middagje tegemoet zou gaan. In het verdere verloop van de 1e helft kreeg SDOO enkele prima mogelijkheden om wat terug te doen. Jammergenoeg lukte het Mike Wels en Noah Bal niet om te scoren. Met de ruststand van 2-0 werd richting kleedkamers gegaan.

Ook in de 2e helft was Woezik de betere ploeg. Dit resulteerde nog in 2 doelpunten. SDOO was niet bij machte om hier iets tegenover te zetten. De 4-0 was dan ook de eindstand.
SDOO heeft hard gewerkt voor een beter resultaat, echter Woezik was gewoonweg een 'maatje te groot'.

Zaterdag 2 december a.s. staat de derby tegen Excelsior Zetten op het programma. Op sportpark Bretagne wordt om 15.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd.