6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

De eerder afgelaste wedstrijd tegen Woezik werd op deze dinsdagavond ingehaald.

Sdoo liet Woezik het spel maken. Woezik wist hier niet of nauwelijks raad mee. Bij uitvallen was Sdoo gevaarlijker. Dit resulteerde in de 1-0 door Mitchel de Roos. Mitchel reageerde prima op een diepe bal en liet met een lob de keeper van Woezik kansloos. Enkele minuten later leek Mitchel de 2-0 te
maken. Zijn kopbal verdween echter net naast het doel. Vlak voor rust lukte het ook David Ulfman niet om koppend de voorsprong te vergroten. Ook zijn kopbal verdween net naast het doel. Ruststand 1-0.

In de 2e helft een meer aandringend Woezik. Sdoo stond verdedigend veelal goed en vrij eenvoudig overeind blijven. Een overtreding van Dennis van Dijken werd door de scheidsrechter bestraft met een rode kaart. Ook met 10-man hield Sdoo redelijk makkelijk stand. Een overtreding op Diede Loosman werd eveneens bestraft met een rode kaart. Derhalve 10 tegen 10. Een klein kwartier voor tijd leidde een diepe bal van Woezik de gelijkmaker in. De speler van Woezik rondde beheerst af.  De 1-1 was eveneens de eindstand.

In de slotfase maakte Sten Martens (JO 19-1) zijn debuut in Sdoo 1.

In de 2e helft vond de scheidsrechter van dienst het nodig om een negatief stempel op de wedstrijd te drukken door volstrekt onnodig - veelal vanuit de middencirkel fluitend - met (gele) kaarten te blijven wapperen.