E1 neemt weer een overwinning naar huis!

Datum

26 oktober 2013 10:15

Accommodatie

Onbekend

Onze jongens van de E1 moesten uit tegen blauw geel E1. Direct vanaf het eerste fluitsignaal gingen onze jongens er goed op. Na een mooie pass van Niels kon Stijn lekker aanhalen....jammer net naast. Gelijk daarna kregen we een corner. jammer Niels schoot op de lat. Even later nog een corner...de mooie kopbal van sander ging net naast. maar even later was die er toch....het doelpunt voor sdoo! Hanno begon namelijk de aanval, schoot naar Niels, Niels naar Isidro en Isidro gaf de assit op Tom. Tom maakte de 0-1. 0 2 volgde snel daarna. Een mooie pass van Floris op Tom. Een keer kappen en Tom schoot in de verre hoek. Blauw geel maakte er toch 1 2 van. een mooie schot in de kruising...niet te houden. Net voor rust viel Sander N uit door extreme buikpijn. Zou dat de spanning zijn van deze spannende pot? Ook de 1 3 kwam op naam van Tom. Eerst kopte hij, deze bal kon de keeper nog net houden, maar de bal kwam voor de voeten van tom waardoor hij toch nog kon scoren. Heel goed. Nu even rusten...... Na de rust kwam Sander er toch weer in. Niels kon al vlot na rust scoren door dat hij de bal terug kreeg vanuit een mislukte corner. Hij schoot van ver raak. 1- 4 dus. Maar een spannende wedstrijd zou geen spannende wedstrijd zijn als de tegenstander niet terug zou komen. het werd 2 4 doordat de tegenstander van dichtbij aan kon halen. de 3 4 volgde ook door een prachtdoelpunt. Vanuit de zijlijn over de keeper heen....a la Van Basten. Door alle zeilen bij te zetten konden we de jongens toch van een gelijkspel weerhouden. Met gevaar voor eigen leven dook Olivier in de laatste seconde op de voeten van de tegenstander. Een belangrijke en goede redding. De winst kan mee naar Heteren. Goed gestreden jongens! Volgende week tegen de mede-koploper...spannend! Dus leden van SDOO, hierbij de oproep voor extra aanmoediging! volgende week zaterdag 11.00 uur thuis.