Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Oprichting Activiteitencommissie s.v. SDOO
Na succesvol een bijdrage te hebben geleverd aan de organisatie van het jubileumweekend (90 jaar) en de vernieuwde opzet van het Balgooi toernooi 2016 is bij enkele leden het idee ontstaan voor (her)oprichting van de activiteitencommissie.

De activiteitencommissie is in juli 2016 opgezet door Brian Jansen, Kelvin Derksen, Michel Goossens, Norbert Konings en Timo Jansen. Na diverse privégesprekken te hebben gevoerd, werd besloten om eens écht om de tafel te gaan. Al snel bleek iedereen hetzelfde doel voor ogen te hebben en werd besloten er vol voor te gaan.

Ons doel
Het doel van de activiteitencommissie is het organiseren van leuke activiteiten voor jong & oud en daarmee de betrokkenheid onder leden en niet-leden te vergroten. Naast het organiseren van nieuwe activiteiten zal de commissie ook huidige initiatiefnemers van activiteiten waar mogelijk ondersteunen en/of assisteren. De oude dame leeft!

Om een juiste focus aan te brengen in onze activiteiten willen wij alle mensen die SDOO een warm hart toedragen enthousiasmeren om mee te denken. Alle ideeën die de gezelligheid binnen de club stimuleren en/of helpen om de maatschappelijke rol van SDOO als vereniging te versterken, zijn van harte welkom.

-        Kan de kantine gezelliger?
-        Kunnen bestaande activiteiten leuker?
-        Heb jij een goed idee voor een nieuw evenement?
-        Mis je iets in het assortiment van de bar of de keuken?
-        Etc.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren en/of wil je de activiteitencommissie helpen met jouw goede ideeën? Mail dan naar brianjansen1991@hotmail.com of bel/app naar 06-48204314. Vergeet ook niet om ons te liken op Facebook (https://www.facebook.com/svsdoo) om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. 


Sportieve groet,

De Activiteitencommissie SDOO

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!