Hoofdsponsors - Sv Sdoo

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors


Tielbeke
Tielbeke is een full service logistiek dienstverlener, opgericht in 1958. In Lemelerveld bevindt zich het hoofdkantoor en in Zwolle het warehouse. Daarnaast hebben zij standplaatsen in Heteren, Heerenveen en Zwolle. Met meer dan 400 gedreven en goed getrainde collega’s zetten zij zich iedere dag in om het beste uit zichzelf en de beschikbare middelen te halen. Geavanceerde ICT en een modern en duurzaam wagenpark zorgen voor de goede instrumenten om prestaties te optimaliseren en meetbaar te maken.

Website: www.tielbeke.nl en www.werkenbijtielbeke.nl

81.png

Schildersbedrijf W. Brandsen
Schildersbedrijf W. Brandsen is o.a. actief in onderhoud, renovatie, nieuwbouw en glaszetten. Kortom voor alles op het terrein van schilderswerk kunt u terecht bij Schildersbedrijf W. Brandsen. Het bedrijf heeft veel vaste opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals aannemers, gemeentelijke instellingen en particulieren door heel Nederland. Schildersbedrijf W. Brandsen is een bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd is.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.
Telefoon: 06-53945753
Email: schildersbedrijfbrandsen@outlook.com

BANNER_brandsen-01.png

Bomenbezorgd.nl
Bomenbezorgd.nl is de specialist op het gebied van tuinieren. Met een frisse blik op de groenmarkt bezorgen zij de maximale klantervaring, door het grootste online aanbod in bomen kosteloos tot in de tuin te leveren. Zij hebben ten doel om Europa als digitale marktleider groener maken, door de afstand tussen de groenproducent en eindconsument continu te verkleinen.

Website: https://bomenbezorgd.nl


Unknown.png

Sjabbens Sports & Health Heteren
Sjabbens is een lokaal fitnesscentrum met een uiteenlopend aanbod aan diensten op het gebied van sport en gezondheid. Met twee mooie locaties, ervaren trainers en uitgebreide lesroosters motiveren zij iedereen om te starten met sporten én om te blijven sporten. 

Website: https://sjabbens.nl 


cropped-Sjabbens-Logo-300x111.png 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!