Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors

Schildersbedrijf W. Brandsen

Schildersbedrijf W. Brandsen is o.a. actief in onderhoud, renovatie, nieuwbouw en glaszetten. Kortom voor alles op terrein van schilderswerk kunt u terecht bij Schildersbedrijf W. Brandsen.
Het bedrijf heeft veel vaste opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches. 
Voorbeelden zijn aannemers, gemeentelijke instellingen en particulieren door geheel Nederland. 
Schildersbedrijf W. Brandsen is een bedrijf  waar kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd is.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.
Telefoon: 06-53945753
Email:       schildersbedrijfbrandsen@outlook.com


Tielbeke

Tielbeke is een full service logistiek dienstverlener welke is opgericht in 1958. In Lemelerveld bevindt zich ons hoofdkantoor en in Zwolle ons warehouse. Daarnaast hebben we standplaatsen in Heteren, Heerenveen en Zwolle.  

Iedere dag rijden we met ongeveer 220 wagens in de Benelux. Met meer dan 400 gedreven en goed getrainde collega’s zetten we ons iedere dag in om het beste uit onszelf en onze beschikbare middelen te halen. Onze geavanceerde ICT en ons jonge, moderne en duurzaam wagenpark zorgen voor de goede instrumenten om onze prestaties te optimaliseren en meetbaar te maken.

Tielbeke biedt logistieke oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten zo efficiënt mogelijk hun logistiek kunnen managen en dat men er van op aan kan dat Tielbeke het goed regelt.

Website: www.tielbeke.nl en www.werkenbijtielbeke.nl


Wennekes Facilitair BV

Wennekes Facilitair BV is een betrouwbare, veelzijdige en professionele partner voor de totaalrealisatie van: - onderhoudswerkzaamheden - groenvoorziening - schoonmaakwerkzaamheden

Na ruim 20 jaar ervaring in het projectmatig managen van het totaalonderhoud voor zes hotels is Wennekes Facilitair BV in 2009 als zelfstandig onderneming van start gegaan. Hiermee inspelend op een duidelijke behoefte bij bedrijven om een groot deel van hun dagelijkse onderhoudswerkzaamheden als tuinonderhoud, schoonmaak en technisch dienst-werkzaamheden uit te besteden.

Wennekes Facilitair bv is de juiste partner om u hierin te ontzorgen.
Zo bieden wij onder andere voor de recreatiesector totaaloplossingen voor alle onderhoudswerkzaamheden. Onze kracht ligt in onze snelheid van handelen als professioneel team, flexibiliteit, oplossings- en servicegerichtheid. Daarin onderscheiden we ons en ons motto is; wat we beloven, dat maken we waar. 

Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteit en nemen wij u veel werk en zorgen uit handen.

Wennekes Facilitair BV brengt eigen expertise en professionele partners bijeen om invulling te geven aan de wensen van de opdrachtgever en draagt zorg voor een goede uitvoering van de werkzaamheden. Voor een tweetal DroomParken en enkele hotels voeren wij het totaalonderhoud uit.

Website: www.wennekes-dienstverlening.nl

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!