Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Supportersvereniging

Supportersvereniging

Het idee om een supportersvereniging op te richten is Supportersverenigingontstaan tijdens de viering van het 60-jarig bestaan van S.D.O.O. in 1986. De supportersvereniging, met als belangrijkste doel het ondersteunen van S.D.O.O. (in de breedste zin van het woord), kreeg het volledige vertrouwen van het toenmalige S.D.O.O.-bestuur.
De supportersvereniging in oprichting kreeg al direct het vertrouwen van een 35-tal leden en er werd een voorlopig bestuur gevormd bestaande uit Joop Driessen, Gerard Roelofs en Bep Schrijner. Op maandag 29 september 1986 vond de oprichtingsvergadering plaats. Op de agenda stonden o.a. het vastleggen van het doel van de supportersvereniging, verkiezing van het bestuur en kascommissie en suggesties op te zetten activiteiten.

De supportersvereniging heeft in de afgelopen jaren tal van activiteiten georganiseerd en ondersteund. Hierbij valt te denken aan de jaarlijkse oliebollenactie.

Onze doelstelling is nog steeds hetzelfde: ondersteunen van S.D.O.O. in de ruimste zin van het woord. Voor slechts € 15,00 per jaar kunt u lid worden van deze vereniging. Daarvoor krijgt u veel gezelligheid en gratis toegang bij de thuiswedstrijden van S.D.O.O.! Iets voor u?

Als u lid wilt worden van onze supportersvereniging kunt U hier een formulier downloaden.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!