Scheidsrechter

S.v Dooremalen

Accommodatie

Onbekend

Het beloofde vandaag een spannende wedstrijd te worden. SDOO E1 stond namelijk zij aan zij met Aquila E1 op de eerste plaats. De voorbereiding was goed. Sander ten B had de bestuurskamer gereserveerd voor de ideale voorbespreking. De puntjes werden nog even op de i gezet voordat we het veld op moesten. Hanno kreeg de aanvoerdersband weer om de arm geschoven en hup het veld op. Daar was de begeleider van de tegenstander al pionnen aan het uitzetten....oei, dat is een teken van ook een goede voorbereiding...oftewel professionaliteit. Desalniettemin.....SDOO E1 gaat ervoor.

De eerste 10/15 minuten waren erg goed. Floris kreeg een dot van een kans, maar schoot helaas richting de keeper, waardoor het nog even 0 0 bleef... en nu zal je denken.....daar komt het positieve vervolg van het verslag...helaas ging het anders dan dat onze jongens vannacht allemaal hadden gedroomd... De ene droom was nog mooier dan de andere....De droom van Sander ten B was echter wel het mooiste, maar daar zal ik nu niet verder over uit weiden....;-) De tegenstander hadden vreselijk mooie aanvallen, eigenlijk kwamen die allemaal uit op 1 aanvaller en uiteindelijk achter Olivier..Met de rust stond het 0-6.

In de tweede helft kreeg SDOO ook weer de eerste kansen, echter we konden het niet afmaken.... Aquila ging door waar ze waren gebleven....aanvallen en scoren. Uiteindelijk is het 0 -11 geworden en keken we terug op onze eerste verlieswedstrijd van het seizoen. Jammer jongens, maar soms is een tegenstander een maatje te groot. Sander N is door zijn goede optreden van vandaag en vorige uitwedstrijden verkozen tot Man of the Match.