Scheidsrechter

M.v Wijhe

Accommodatie

Onbekend

Vandaag kwam Bennekom E2 op bezoek bij SDOO E1. Na de oorwassing in de vorige pot tegen Aquila moesten onze jongens er weer staan om de tweede plaats in de competitie te houden. Het zou wel lastig gaan worden, Sander had de jongens hier vooraf voor gewaarschuwd. Max was onze scheidsrechter.

Toen hij de wedstrijd opende kreeg Bennekom al vlot een grote kans. Olivier pakte deze goed uit de lucht. Een volgende aanval van Bennekom was te veel van het goede. 0-1. Toch deed SDOO goed mee ondanks dat wij er aanvallend niet echt heel goed uitkwamen. De aanval van Bennekom gaf zoveel druk op ons dat we niet aan onze aanvallen toekwamen. We konden toch met rust met 0-1 gaan rusten.

In de tweede helft konden we de aanvallen van Bennekom niet goed pareren. De verdedigers hadden het idee dat ze steeds met te veel aanvallers te maken hadden. Echte kansen heeft SDOO dan ook niet meer gehad. ze waren echt op 1 hand te tellen. Niels raakte de paal nog wel een keer maar helaas. SDOO kreeg steeds meer pijntjes en blessures. Olivier moest zelfs voortijdig van het veld verlaten omdat hij vol met zijn knie op de knie van de tegenstander kwam. Deze is nu flink dik en blauw. Stijn heeft het doel in de laatste paar minuten van de wedstrijd goed kunnen verdedigen. Ook Hanno kon niet meer verder waardoor Max de wedstrijd affloot. Het was zo goed als tijd. Helaas is het 0 5 geworden.

Volgende weer gaan we het gewoon weer proberen jongens.