Eerste bekerwedstrijd A1 thuis tegen GVA

Datum

2 september 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de eerste (beker)wedstrijd van de A1 weer op het programma, Gva uit Doornenburg kwam op bezoek. Na een fantastische voorbereiding van maar liefst 4 trainingen en een geniale tactische analyse van de trainers Robbin en Danny, kon het natuurlijk ook niet anders dan dat het een makkelijk middagje zou worden. Na een rommelig begin nam Sdoo het heft in handen en creëerde het kans op kans. Sdoo raakte het initiatief even kwijt doordat het met 10 man kwam te staan na een gele kaart van Luke. Vlak voor rust kwam het dan alsnog op voorsprong, na een goede bal van Mark ronde Hugo beheerst af. Na de rust was Sdoo geniaal en overliep het Gva aan alle kanten. Nadat er een paar balletjes de kruising in zijn geschoten door onder andere Jordi en Hugo, wist Gva niet meer waar ze het zoeken moesten. Het moment van de wedstrijd moest toen nog wel komen, want na een dramatische voorzet, besloot de centrale verdediger van Gva hem maar op de borst aan te nemen en strak in zijn eigen kruising te schieten. Eerlijk is eerlijk, keepertje was kansloos. Aan de andere kant had Rens ook een geniale redding, doordat hij uitgleed en onder de bal door ging zette hij de spits van Gva volledig op het verkeerde been waardoor Sdoo ook nog is de 0 hield. Noah sloot de wedstrijd dan nog af door een bal vanaf een metertje of 8 buiten de 16 in het hoekje te leggen waardoor de eindstand op 8-0 kwam. Na een geweldige seizoenstart moet de A1 volgende week uit naar Beuningen. Waar de volgende overwinning gepakt gaat worden en daarmee wordt dan misschien na 2 wedstrijden de volgende ronde al veilig gesteld.

1-0 Hugo Ulfman
2-0 Yoran Crum
3-0 Jordi Kanters
4-0 Hugo Ulfman
5-0 Jordi Kanters
6-0 Luke Polman
7-0 (eigen doelpunt)