Datum

9 september 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Op een regenachtige zaterdagochtend werd er aangetreden tegen de Beuningse boys. De wedstrijd was zoals het weer, onvoorspelbaar en slecht.

Na nog een goede kans voor William in het begin van de wedstrijd, was het 3 minuten later aan de andere kant wel raak. De 1-1 kwam redelijk uit het niets en binnen een minuut stond Sdoo dan ook weer 2-1 achter. Na constant balverlies, slecht verdedigend werk en weinig energie die in de wedstrijd werd gelegd, was het een wonder dat er met 4-2 de rust werd gehaald.

De 2e helft begon zoals de 1e helft eindigde, gezapig en niet om aan te gluren. Toen het 6-3 stond en er nog 20 minuten te spelen was, begon Sdoo na een aantal tactische omzettingen eindelijk te voetballen. Er kwam weer lijn in het spel en de goals vielen net zo snel als de regen en met nog 5 minuten te spelen stond het ineens 6-7.

In de laatste 5 minuten vielen geen doelpunten meer en zo is ook de 2e bekerwedstrijd gewonnen. Volgende week de beslissende bekerwedstrijd tegen Boa JC, die ook de eerste 2 bekerwedstrijden gewonnen heeft. Het belooft dus een heet potje te worden volgende week