Datum

23 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na een goede voorbereiding waarin alle drie de bekerwedstrijden werden gewonnen was het nu tijd voor de eerste competitiewedstrijd tegen Arnhemia.

Ondanks een zwak begin en wat kansjes over en weer kwam Sdoo na ongeveer een kwartier op voorsprong, een penalty van William waarbij de keeper in de verkeerde hoek lag. Na een klein half uur begon Sdoo eindelijk beter te voetballen en liet het wat meer het balletje rollen waardoor er veel meer kansen ontstonden en uiteindelijk ook resulteerde in een 3-0 ruststand na 2 geniale goals van Sam. Na 5 minuten in de 2e helft stond het al 5-0 en vanaf toen ging het snel, Arnhemia bood geen enkele tegenstand meer en al snel liep Sdoo uit naar 9-0. Toen kwam er een wissel waarbij de reservekeeper van vandaag, Marc, rechtsbuiten kwam te lopen voor de laatste 10 minuten en zelfs zelf de 10-0 erin schoot. Na nog 2 goals was de eindstand bereikt en met dus een 12-0 eindstand is Sdoo goed begonnen aan het nieuwe seizoen.

Volgende week een nieuwe wedstrijd tegen Spero waar sowieso flink meer tegenstand van wordt verwacht dan dat we dit keer gekregen hebben. De wedstrijd tegen Spero is om 15:00 thuis en kan dus de 5e wedstrijd op rij worden die winnend wordt afgesloten.