Scheidsrechter

S.v Dooremalen

Accommodatie

Onbekend

Aangezien de jongens van de E1 de vorige twee wedstrijden hadden verloren moesten we vandaag maar eens aan de bak tegen DTS E2 Olivier was echter nog geblesseerd en Floris had griep. Gelukkig wilden Tim van de D3 en Stijn vd Kamp van de E2 invallen. jongens en leiders, bedankt voor jullie flexibiliteit.

De eerste helft was volledig voor sdoo. Sander N. hield door een paar mooie reddingen het doel in de eerste helft netjes schoon. Tom wist nog door de verdediging heen te komen en scoorde 1-0. We hadden in de rust een goed gevoel overgehouden aan de eerste helft, maar we hadden meer kansen mogen benutten.

In de tweede helft wist Tim dmv een counter en een pracht aanval val bijna alle teamgenoten de 2 0 te maken. Desondanks konden de jongens van DTS alle moed verzamelen om vol voor de aanval te gaan. Het werd 1 2 en oh nee even later werd het nog 2 -2. Jammer, vooraf hadden we beoordeeld dat deze uitslag niet nodig zou moeten zijn, maar het kan gebeuren. Achteraf was het een terechte uitslag.

Jongens, volgende week gaan we gewoon weer voor de overwinning!!