Datum

30 november 2013 8:30

Accommodatie

Onbekend

Onze jongens mochten zaterdag lekker vroeg aantreden. Het gehele bestuur van SDOO lag volgens mij nog op bed toen onze jongens de naam van SDOO in Wijchen ging hooghouden. 7.30 verzamelen om 8.30 te gaan vlammen op het veld. De scheidsrechter had alles geregeld zoals hij het hebben wilde, dus we konden van start.... Olivier, onze keeper is weer terug van zijn blessure aan zijn knie, en iedereen had weer zijn positie ingenomen.

In de eerste helft was het voornamelijk een spel op het middenveld. een paar kansjes voor Floris, maar helaas gingen die er net niet in. Bij een volgens mij ingestuurde corner verliep het anders...Stijn gaf een klein tikje naar Niels, Hij speelde m terug naar Stijn. Stijn krulde deze prachtig over de keeper vanuit ongeveer de cornervlag.Het bestuur van SDOO had zeker gehoopt dat ze ook zo lekker vroeg op waren gestaan en mee waren gereisd naar Woezik, want zo'n doelpunt....tjonge jonge once in a lifetime! klasse Stijn!! Het werd rust, de echte afstand met de tegenstander was dus nog niet genomen. In de tweede helft verliep het anders. Isidro ging meer druk zetten vanaf rechts en Woezik wilde naar voren, maar Woezik kreeg het daardoor achterin erg lastig. De 0-2 kwam op naam van Floris. De 0- 3 op naam van Stijn. De 0-4 op naam van Tom en ook de 0-5 kwam op naam van Floris.

De 4 doelpunten die in de tweede helft zijn gemaakt waren lekkere intikkertjes doordat we toch voldoende druk bleven zetten.... Hanno en Sander, jullie hebben ook weer prima werk verzet door de vele aanvallers die jullie moesten weren ook daadwerkelijk te weren.

We staan weer gedeeld tweede, dus het wordt spannend volgende week tegen ONA. Sander ten B. staat al bijna in de relaxfase, dus we moeten het nu nog ff doen.