Scheidsrechter

S.v Dooremalen

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk kon er vandaag weer gevoetbald worden, na weken van regen en aflassingen van zowel wedstrijden als trainingen. Onder de bezielende leiding van onze vaste scheidsrechter Sascha werd er afgetrapt. Vandaag tegen Ovc'85 uit oosterbeek een supergrote club met maar liefst 11 E elftallen we konden dus een sterke ploeg verwachten. Als je Ovc de warming up zag doen had ik het idee dat we vandaag punten zouden gaan pakken helaas is een slechte warming up niet altijd een garantie op succes. De wedstrijd begon en al snel werd duidelijk dat we eigenlijk nog in winterslaap waren want we werden vrij snel van het kastje naar de muur gestuurd door Ovc. Met vlot lopende aanvallen en goede combinaties gingen we rusten met een 1-3 achterstand. In de rust getracht de koppies weer omhoog te krijgen en aangegeven dat er nog genoeg mogelijk was. In de 2e helft hetzelfde beeld als in de 1e helft, Ovc was duidelijk beter en feller en speelde mooi combinatie voetbal. Links en rechts nog een spaarzame aanval van ons maar eigenlijk waren het speldeprikjes. Uiteindelijk een 1-4 nederlaag die volledig verdiend was. Belangrijkste van vandaag is dat we weer minuten in de benen hebben en alleen maar verder kunnen groeien. Man of the match vandaag werd guido van de E2, super gekeept en dankzij zijn reddingen was de uitslag niet groter. Verder floot sascha ook weer foutloos vandaag, wat een luxe om een eigen scheidsrechter te hebben. Klasse!!! Volgende week een herkansing tegen elistha uit Elst.