Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Op een heerlijk zonnig sportpark Bretagne floot scheidsrechter Buitenhuis om even na 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd tussen SDOO en De Paasberg.

SDOO liet vanaf het begin af aan zien dat gestreden zou worden voor de punten. De Paasberg was niet echt bij machte het SDOO moeilijk te maken. Goede voetballers maken nu eenmaal nog geen team.
In de 25e minuut een prima bal van Mitchel de Roos. Mitchel bereikte bij de 2e paal Mike Wels. Mike tikte de bal uiterst beheerst in de lange hoek en de 1-0 kon op het scorebord. Een vijftal minuten later een goede combinatie van  De Paasberg en op deze inzet moest keeper Sten Gerritsen het antwoord schuldig blijven, 1-1. Dit was eveneens de ruststand.

Ook in de 2e helft bleef SDOO collectief strijden. Na een kleine 10 minuten gaf Diede Loosman het laatste tikje en zo leidde een mooie aanval tot de 2-1. De Paasberg had weliswaar het meeste balbezit, tot echte kansen/mogelijkheden kwam het echter niet. Halverwege de 2e helft een overtreding op Mitchel in de 16 meter. Timo Jansen liet de bal hard achter de doelman van De Paasberg verdwijnen, 3-1.
SDOO kreeg nog enkele goede mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. In de slotfase een sterk aandringend De Paasberg. Een ongelukkige handsbal van Diede leidde tot een strafschop voor De Paasberg. Sten was kansloos op de ingeschoten bal, 3-2.
De scheidsrechter liet de Heterense aanhang in spanning door ruim 10 minuten blessuretijd bij te tellen. Uiteindelijk floot hij af en kon SDOO met een mooie 3-2 overwinning richting kleedkamers. De ontlading op terras en rond het veld was mooi om te zien.

Komende zaterdag uit naar Arnhemia. Op sportpark de Bakenhof in Arnhem wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Via de volgende link zijn de foto's van Paul de Kok (kiest zijn wedstrijd wel uit!!):