6824NC
ARNHEM
tel. 026-4450717

In de thuiswedstrijd tegen De Paasberg werden de drie punten - enigszins verrassend - in Heteren gehouden. Eenzelfde verrassing zat er zaterdagmiddag op sportpark De Paasberg niet in. Alhoewel de 1e echte kans voor SDOO was.

Voor rust kwam De Paasberg al op een comfortabele 2-0 voorsprong. SDOO had enkele goede mogelijkheden om wat terug te doen. Het vizier was echter onvoldoende scherp en/of het beetje geluk in de afwerking ontbrak. Ruststand 2-0.
In de 2e helft leek het alsof De Paasberg het wel prima vond. Aan beide kanten wat speldenprikjes zonder echt gevaarlijk te worden. Een kwartier voor tijd viel de 3-0 uit een prima aanval. In de slotfase een aandringend SDOO. Dit leidde vlak voor tijd tot een verdiend doelpunt  van Tjerk Vos. Eindstand 3-1.
Scheidsrechter Marsman floot een prima wedstrijd. Na enkele minuten blessuretijd floot hij voor het einde van de wedstrijd.

Komend weekend geen competitieverplichtingen. Zaterdag 18 maart a.s. staat de uitwedstrijd tegen A.S.V. Zuid Arnhem op het programma. Op sportpark Elderveld aan de Drielsedijk in Arnhem wordt om 15.00 uur afgetrapt.