Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Scheidsrechter Han Marsman uit Deventer had de nodige vertraging opgelopen om in Heteren te komen. Beide teams wilden graag dat de wedstrijd doorging. Om even na 15.15 uur werd besloten om de wedstrijd te laten fluiten door scheidsrechter Arthur Midden. Han Marsman arriveerde alsnog, maar kon zich vinden in het laten fluiten van de wedstrijd door Arthur Midden.

Om 15.45 werd gefloten voor het begin van de wedstrijd. In de 1e helft liet SDOO zien minimaal gelijkwaardig te zijn aan Arnhemse Boys. Zonder zelf overigens echt gevaarlijk te worden. Ook Arnhemse Boyw werd niet gevaarlijk voor het doel van keeper Sten Gerritsen. De 0-0 ruststand was dus niet meer dan logisch.

In de 2e helft was de druilige regen overgegaan in stevige regen. In het 1e kwartier van de 2e helft was Arnhemse Boys de bovenliggende partij. Sten moest 1 keer echt handelend optreden. Aangezien beide teams ook in het vervolg van de wedstrijd niet wisten te scoren was de eindstand 0-0.