Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 1 KO - SR1

Polderstraat 22
6666LD
HETEREN
tel. 026-4722649

Scheidsrechter Van Ark floot op het ongebruikelijke tijdstip van 17.00 uur voor het begin van de bekerwedstrijd tussen SDOO en Blauw Wit. Blauw Wit had vnaf het begin het meeste balbezit, zonder overigens echt gevaarlijk te worden. SDOO deelde vooral in de counter enkele speldenprikjes uit. In de 30e minuut nam SDOO na een goede aanval de voorsprong, 0-1. Een speler van Blauw Wit gaf het laatste tikje (eigen doelpunt). Even later weer een prima aanval van SDOO. Jammergenoeg werd deze aanval niet met een doelpunt beloond. Ruim 5 minuten voor rust maakte Blauw Wit gelijk. De 1-1 was eveneens de ruststand.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Blauw Wit was veelal op de helft van SDOO te vinden. SDOO wist Blauw Wit tot de slotfase van het scoren af te houden. Goed compact spelend werd weinig ruimte weggegeven. In de slotfase wist Blauw Wit keeper Pim Boele 2 maal te kloppen. Eindstand 1-3.

Het bekeravontuur voor SDOO is hiermee voorbij. Komende zaterdag weer competitievoetbal. Op sportpark Bretagne wordt om 15.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen A.S.V. Zuid Arnhem.