S.Dooremalen

Accommodatie

Onbekend

De leider was vandaag gespannen, want onze meester, ook wel trainer en Sander ten B genoemd had vandaag andere verplichtingen. Gelukkig had Sander aan Marcel v B gevraagd of hij zijn taken wilde overnemen. Ook Stijn was met Sander mee naar de hei om te gaan bespreken of de JSF nu moet gaan komen of niet... Gelukkig mochten we Stan R lenen van de E2. Aan de E1 nu te taak om dus zonder de meester aan de slag te gaan.

Al na 8 minuten kwam SDOO op voorsprong door een foutje van de keeper waardoor Floris netjes kon intikken omdat hij de druk goed opvoerde op de verdediging en de keeper. Twee minuten later was een zelfde soort fout van de keeper waardoor Niels de 2 -0 kon maken. Even later had Niels nog een mooie volley, maar die ging net naast. Floris wist niet veel later de keeper nogmaals te passeren met een afstandschot. 3-0. Toch was onze tegenstander verre van slecht. Onze verdediging met Hanno en Sander N kwam stabiel over waardoor Olivier het overzicht ook goed kon bewaren in het goal. Hij had een paar prachtige reddingen en deed goed mee in het spel. Hij plukte de ballen van de voeten van de tegenstander af alsof hij nooit anders doet. Door de goede aanvoer vanaf het middenveld kon SDOO ook steeds meer druk zetten. Tom wist hierdoor de 4 -0 binnen te schieten doordat hij vanaf rechts naar binnen draaide en fraai met links inschoot. In de tweede helft kreeg Olivier het steeds drukker, maar hij wist het doel schoon te houden. Door wat gerommel van onze kant hadden we het toch wel moeilijk. Toch wist Tom een mooie voorzet te geven waardoor Niels de 5 - 0 kon maken. Floris had ook nog een mooi afstandschot, maar die ging helaas naast. Onze jongens werden steeds moeier, Sander en Hanno vielen een paar keer neer door pijntjes, en net op het moment dat Hanno op de grond lag wist onze tegenstander deze kans te benutten door goed over te spelen en de keeper uit te spelen. 5-1. Dit was ook de eindstand.

De teamspelers vonden dat Olivier de man of the match moest worden, maar hij was het al een keer geweest. Doordat het een echt goed gestreden overwinning was en omdat Olivier niet zo goed had kunnen keepen als de verdediging niet zo veel werk had geleverd hebben we unaniem besloten dat Hanno de man of the match moest worden...en terecht!!

Klasse gedaan jongens! en Stan, jij ontzettend bedankt voor het invallen. Top dat je met twee wedstrijden in de benen zo goed hebt gespeeld. groet Mathijs