Knap gelijkspel van SDOO F1 tegen Eendracht Arnhem F1!

Datum

30 augustus 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

De jongens wisten dat ze in de 2e bekerwedstrijd een sterkere tegenstander zouden treffen dan de week ervoor. Dat werd meteen duidelijk toen binnen een minuut Eendracht F1 al een goede kans kreeg. De verdediging van SDOO F1 moest alle zeilen bijzetten om een tegendoelpunt te voorkomen. Ze kregen daarbij hulp van de lat en paal; in de eerste helft raakte Eendracht 2x de lat en 2x de paal! SDOO F1 had het zeer moeilijk en kwam er maar mondjesmaat uit. Alleen Teun en Evan konden wat gevaar stichten. Tristan in het doel bracht een paar keer knap redding en zag een aantal ballen rakelings naast gaan. Uiteindelijk gingen we de rust in met 1-0 voor Eendracht. Na rust ging dacht Eendracht door te gaan met waar ze voor rust mee bezig waren. Ze waren meteen gevaarlijk, maar keeper Luuk redde knap met de linkervoet. Meteen plaatste SDOO F1 een tegenaanval via Tom, die knap passte op Willard die de 1-1 in schoot! SDOO F1 putte hier moed uit en even later was het Teun die net voorlangs schoot. Ondertussen stichtte Eendracht ook aan de andere kant gevaar. Hun aanvallen werden goed afgeslagen door onder andere Stijn en Bastiaan. Ze konden niet voorkomen dat, na een schot op de lat, Eendracht verdiend op 2-1 kwam. Er werd nog steeds goed verdedigd, zeker ook door Daan, maar toch kon niet voorkomen worden dat Eendracht op 3-1 kwam. Eendracht zag de krachten echter slinken en SDOO kon er steeds vaker uitkomen, met goede kansen voor Tom en Teun. Het was Bastiaan die de 3-2 binnenschoot! Met aanvallen van Luuk, Tom en Tristan hing de 3-3 in de lucht... . Die werd gescoord door Tom! Net voor tijd kregen beide teams nog een kans op de 4e goal, maar uiteindelijk bleef het 3-3. Knap teruggeknokt, SDOO F1!