Goede overwinning van SDOO F1 op De Treffers F1!

Scheidsrechter

M.van Wijhe

Accommodatie

Onbekend

Op papier zou dit een moeilijke wedstrijd worden, en na een paar minuten stonden De Treffers met 1-0 voor. Evan scoorde de gelijkmaker met een schitterend afstandsschot, van zeker 20 meter! En toen ging het lopen bij SDOO F1, er werd prima overgespeeld en de ene aanval op het doel van De Treffers volgde na de andere. Er waren kansen voor Teun, Bastiaan, Luuk, Tristan, Daan en Evan maar de bal wilde er niet in. Goede verdedigende acties van Stijn zorgde ervoor dat keeper Willard de eerste helft weinig te doen had. Tristan of Luuk (ik kon het niet goed zien en er was geen herhaling) scoorde de verdiende 2-1. SDOO ging door met het goede spel en Tom scoorde de 3-1. Stijn scoorde vervolgens de mooiste goal van de wedstrijd, een kopbal in de kruising op een voorzet van Tom. In de tweede helft leek het alsof de Treffers de moed hadden opgegeven. SDOO bleef aanvallen en De Treffers kwamen er nog maar een enkele keer uit. Als ze in de buurt van het SDOO doel kwamen stond Stijn daar knap in de weg. Na een mooie actie van Tom scoorde Willard de 5-1. Er volgden een kans voor Daan uit een corner van Teun die net naast ging. Kort daarna scoorde Daan wel, 6-1. Op een voorzet van Bastiaan tikte Willard de 7-1 binnen. Teun soleerde fantastisch de 8-1 binnen. Uit een mooie combinatie van Luuk en Daan bracht Teun de eindstand op 9-1. Goed gespeeld, SDOO F1!