Datum

13 september 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

Voor de eerste competitiewedstrijd moesten de jongens naar SML in Arnhem. Na een schijnbeweging van Peter en de rest van de kolonne auto's, werd er snel omgekleed en een korte warming-up gedaan. SDOO begon fel aan de wedstrijd wat binnen een minuut al resulteerde in een schot van Luuk op de lat en kort daarna de 0-1 van Willard. SML kroop niet in de schulp en Stijn en Evan grepen knap in bij een aantal goede aanvallen van de tegenstander. Bij de volgende aanval van SDOO reageerde hun keeper goed op een afstandsschot van Bastiaan, die even later ook net naast schoot. De volgende aanval, opgezet door Willard en Bastiaan, werd knap afgerond in de linkerhoek door Tristan, 0-2. Teun kon een mooie actie net niet afmaken met een doelpunt, via de paal kwam de bal in de handen van de keeper. Even later was het wel raak, Tristan speelt Luuk aan die zichzelf goed vrijspeelt en scoort, 0-3 in de 12e minuut. SML kwam mondjesmaat in de buurt van het SDOO doel, maar het was keeper Tom die een aanval onschadelijk maakte. Daan kreeg een kans maar schoot de bal net naast. In de 16e minuut werd Teun gevloerd rechts van het doel; hij schoot zelf de vrije trap fraai in, 0-4. Meteen vanaf de aftrap scoorde SML 1-4. SML putte hier moed uit en kreeg meteen weer een kans. Tom kwam goed uit zijn doel en kreeg hulp van Daan die op de doellijn redde. In de tweede helft ging SML meteen weer in de aanval en weer redde Daan knap, nu als keeper. Daan verrichtte daarna nog een aantal fabuleuze reddingen! SDOO liet het er ook niet bij zitten en Willard tikte de 1-5 in uit een corner van Teun. Teun gleed even later de bal bijna binnen uit een strakke voorzet van Tristan. SML kwam er een aantal keren snel uit wat leidde tot de 2-5. SDOO was echter toch sterker en Tom scoorde de 2-6. Tom, Teun en Bastiaan waren dicht bij de 2-7. Evan greep goed in bij een aanval van SML en schoot even later met een afstandsschot dat doorgleed op het natte veld SDOO naar 2-7. De bal kwam na een actie van Teun bij Willard terecht, die aflegde op Stijn die de eindstand bepaalde op 2-8. Goed begin van de competitie SDOO F1!