Datum

24 augustus 2013 11:00

Accommodatie

Onbekend

De eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Onze jongens leken er klaar voor, aangezien ze wisten dat Jonge Kracht een lastige tegenstander zou zijn aangezien zij hoofdklasse spelen. De voorbereiding van deze wedstrijd liep niet helemaal gewenst aangezien Theo Koopmanschap iets langer moest dweilen in de kleedkamer dan gewenst. Ik hoop niet met de kraan open. Maar al met al was de kleedkamer geprepareerd voor onze jongens. De veters werden extra strak aangetrokken en gaan met die banaan. Sander koos weer voor een 1 2 3 1 opstelling. De druk op onze verdediging door Jonge kracht was vanaf het begin te merken. het werd al snel 0 1. Toen heeft de scheids een handsbal geconstateerd op 15 meter van het goal. Jonge Kracht had geen moeite op dit schot snoeihard tussen de palen te krijgen. Olivier had geen kans om m te houden. In de rust stond het 0 4. Echter Sdoo had de kansen om te scoren, maar we hadden pech. In de rust koos Sander weer voor een 1 3 3 opstelling. Dit was vorige week tenslotte ook goed bevallen. Dit maal pakte het anders uit. Niels wist nog wel te scoren na een aanval die hij zelf had opgezet. Hij gaf de bal af aan stijn die de bal op zijn beurt goed voorgaf aan Niels. Tussentijds scoorde Jonge Kracht nog een paar keer. Ze hadden geen antwoord op het mooie schot van Hanno vanaf rechts. Wat een pegel Hanno!!

De eindstand was 2-10. Een ervaring rijker, een illusie armer.